sâmbătă, 20 august 2011

Paine cu legume

Paine prajita cu legume si branza
Ingradiente:
 1 lingura ulei de masline
 1 catel usturoi zdrobit
 1 ceapa mare rosie taiata sferturi
 225 g ciuperci, taiate felii
 175 g frunze spanac
 4 felii groase de paine alba
 125 g branza, maruntita
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul foarte bine. Se incinge uleiul intr-o tigaie incapatoare, se caleste ceapa
si usturoiul 3-4 minute. Se adauga ciupercile si se mai calesc inca 3-4 minute. Se adauga spanacul
si se inabuse pana se inmoaie.
Se prajeste painea la prajitorul de paine. Se aseaza amestecul de legume peste paine, se
asezoneaza cu sare si piper. Se acopera cu branza si se da la cuptor pana ce branza s-a topit.
Se serveste imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu