'A dobandi vindecarea este mai presus de orice in stiinta medicala;mai multe cai,insa,ducand catre aceasta tinta,trebuie s-o alegem pe cea mai putin vatamatoare.'Hipocrat
sâmbătă, 20 august 2011
PAPANAŞI CU BRÂNZĂ DE VACI
400 g brânză de vaci, 500 g făină albă, 250 g zahăr, 3 ouă, zeama şi coaja rasă de
la o lămâie, o lingură de zahăr pudră, 4 linguri de dulceaţă, 200 g smântână şi
esenţă de rom.
Din brânză de vaci, făină, zahăr, ouă, zeama şi coaja de lămâie facem o pastă, căreia
îi dăm forma unor chifteluţe rotunde cu gaură la mijloc şi le prăjim în ulei, după care
le aşezăm pe un platou. În gaură, punem dulceaţa şi decorăm cu frişcă bătută cu zahăr
pudră şi esenţă de rom.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu