Te gandeai la aceasta posibilitate? Sa gatesti castraveti umpluti? Ei bine, este o reteta foarte
gustoasa si potrivita pentru sezonul estival, cand se gasesc din belsug castraveti si rosii, doua
legume folosite in aceasta reteta. Se prepara incredibil de repede si de usor, putand fi "gatita" si de
"incepatoarele" in domeniul gastronomic. Pregateste-te sa ii uimesti pe cei dragi cu o reteta de vara!
Ingrediente:
1 castravete;
1 rosie taiata cubulete;
aproximativ 200 g smantana cu branza de vaci;
1 lingurita ceapa rasa;
putina sare de mare;
boia;
frunze de salata.
Mod de preparare:
Intr-un vas, se bate spuma branza de vaci impreuna cu rosia, iar compozitia rezultata se amesteca cu
celelalte ingrediente.
Castravetele se taie in felii de 2 cm grosime, se scoate miezul din fiecare felie si se asaza pe
frunzele de salata (se poate taia castravetele si pe lung si se scoate miezul). Apoi se umple cu
compozitia care este gata preparata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu