vineri, 25 martie 2011

UNTDELEMN DE MASLINE

ALUNGAREA DURERILOR DE URECHI
Intr-un efort de a gasi o alternativa la medicamentele antibiotice pe care un pediatru le recomandase copiilor,un om a gasit un remediu simplu pentru durerile si infectiile urechii interne de care sufereau.
Omul storcea intr-un pahar curat continutul unei capsule de vitamina E(400 unitati) si al unei capsule cu ulei de usturoi.Adauga 13 picaturi de untdelemn de masline(cu pipeta)si amesteca ingredientele impreuna.Apoi,pune paharul intr-o supiera plina cu apa foarte calda,unde il lasa un minut,incercandu-l sa nu opareasca.Cu capul inclinat intr-o parte ,picura in fiecare ureche cate un numar egal de picaturi.
Afirma ca acest remediu alunga si tiuiturile din urechi,dar nu se foloseste daca timpanul e spart sau sunt scurgeri purulente.
UNTEDELEMNUL DE MASLINE –un cosmetician celebru afirma ca uleiul de masline poate ajuta la intinderea pielii lasate de pe fata si gat.Luati 2 galbenusuri de ou si bateti-le bine intr-o jumatate de ceasca ulei de masline.Frecati fata si gatul si stati astfel 10 minute.Apoi albusurile oualor se bat si se astern peste primul strat.Se sta astfel 30 minute,apoi se spala.Pielea va aparea intinsa fara riduri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu