luni, 14 martie 2011

CEL MAI PUTERNIC ANTIBIOTIC NATURAL DIN LUME

Egiptenii,evreii,grecii si romanii din Antichitate mancau si foloseau usturoiul,pe plan medicinal,pentru o gama de maladii.
Se spune ca regale Solomon,ar fi scris o carte care continea leacurile vegetale pentru bolile cunoscute de om.Pentru bolnavii care aveau crize de epilepsie,prescria catei de usturoi.
Usturoiul este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut,sub forma de aliment pur.Contra sucului sau,germenii de raceli,gripe si viroze nu au nici o sansa.Descompune flegma,combate infectiile ,degajeaza sinusurile.bronhiile si plamanii.Omoara cei mai oribili microbe.In testele de laborator s-a dovedit ca un milligram de usturoi avea aceeasi putere cu 25 unitati de penicilina.O cataplasma cu usturoi pus ape talpile picioarelor este buna pentru oprirea tusei si alungarea racelilor.Se face tocand cativa catei de usturoi,amenstecandu-I cu putin untdelemn de masline si aplicand mixture pe talpi.
Usturoiul este un leac si pentru hipertensiune,face sa coboare tensiunea si efortul impus inimii,venelor si arterelor.
Se spune ca o lingurita de usturoi amestecat cu ulei de masline ,luat seara,invioreaza ficatul si il reintinereste.
Pentru cistite:tocati 3 catei de usturoi ,de 3 ori pe zi,se pun intr-o lingurita si se inghid cu apa.Dupa 5 zile,cistita trece.
Usturoiul omoara germenii de putrefactie,curatind si purificand organismul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu