vineri, 3 iunie 2011

Cele 10 porunci ale dietelor de slabit

1.Mancati numai atunci cand va e foame cu adevarat.

2.Tineti la vedere un biletel,pe care sa-l folositi cand av e taie foamea,si pe care sa scrieti lucruri menite sa va abata atentia.De pilda:o baie cu spuma,o convorbire placuta la telefon,mersul la cinema,o repriza de dans in fata oglinzii,ca sa va reamintiti ca trebuie sa slabiti.

3.Mancati numai stand jos,pe scaun,intr-un spatiu linistit,chiar si daca puneti in farfurie doar o bucatica de ciocolata sau un mar.Nu mancati niciodata in masina.

4.Celebrati fiecare masa,chiar daca sunteti singuri.O lumanare,un tacam frumos aranjat,un pahar de cristal va vor impiedica sa dati navala la mancare.

5.Cel putin o data pe saptamana,mancati singuri.Faptul intareste atentia asupra a ceea ce faceti si va face sa simtiti gustul mancarii mai accentuat,ceea ce impiedica lacomia.

6.Mancati fara sa va abateti atentia de la ce se afla in farfurie.Deci,nu va uitati la televizor,nu cititi ziarul,nu purtati discutii aprinse.

7.mancati ce poftiti si ce va cere organismul,dar in portii mici.E secretul care le face pe frantuzoaice sa nu aiba probleme de greutate.Variat,dar putin.

8.Dupa ce mancati,beti un pahar cu apa fierbinte sau un pahar cu apa rece,in care puneti 2 lingurite otet de mere.

9.Nu va ridicati niciodata de la masa satui.

10.Folositi bucataria pentru miscari de gimnastica.pana se incalzeste mancarea,faceti 10 flotari,aplecari de trunchi,cu piciorul ridicat pe o mobile,sau 10 genuflexiuni,caloriile pierdute le vor anula pe cele din farfurii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu