vineri, 19 octombrie 2012

Blocaje energetice

http://www.kudika.ro/articol/special/16131/EFT-metoda-miraculoasa-care-inlatura-blocajele-energetice-si-emotionale/pagina-3.html

joi, 11 octombrie 2012

Forum

As dori sa imi spuneti ce vreti sa cititi pe blogul meu.Subiecte care va intereseaza,pe care sa le comentam si sa le completam.Va astept cu idei.Am sa ma gandesc si eu si am sa revin cu teme noi,dar ma intereseaza ce doriti sa aflati.

Tinerete fara batranete

Nu există tinerețe fără bătrânețe, dar timpul poate fi mai mai blând cu noi dacă ne cunoaștem aliații antiaging. De aceea, este bine să afli care sunt prietenii pe care te poți baza în lupta cu îmbătrânirea.
Scăderea elasticității pielii și apariția ridurilor sunt urmările unei producții insuficiente de colagen și de elastină, două proteine sintetizate din ce în ce mai puțin la nivelul pielii odată cu înaintarea în vârstă. Dar, semnele trecerii timpului nu se limitează doar la cele de la nivelul pielii. Procesul de îmbătrânire afectează oasele, sistemul cardiovascular și, încet, încet, toate organele. Totuși, îmbătrânirea poate fi întârziată dacă folosim produse antiaging precum  suplimente alimentare naturale, potrivite nevoilor noastre.

Consumă cât mai multe vitamine

Vitaminele A, C, E şi F sunt indispensabile pentru prevenirea şi pentru estomparea urmelor trecerii timpului, de aceea ar trebui să se regăsească în produsele de îngrijire pe care le folosim zilnic, sau ar trebui să ni le procurăm din suplimente alimentare naturale. Aceste vitamine neutralizează radicalii liberi, nişte molecule instabile de oxigen cu efect nociv în organism, care se formează în urma expunerii la fumul de ţigară, la poluare, la stres sau la ultraviolete. Radicalii liberi sunt cei care atacă ADN-ul şi membranele celulelor şi le determină degradarea, grăbind apariția semnelor îmbătrânirii și fragilizând organismul în fața bolilor.

Resveratrolul face minuni

Toate vitaminele hrănesc celulele și au rol antioxidant, dar resveratrolul, un antioxidant care poate fi extras din plante, în special din struguri este considerat o adevărată armă antiaging. Explicația constă în faptul că reservatrolul este un polifenol care poate neutraliza radicalii liberi și, implicit, poate preveni o mare parte din procesele de distrugere celulară care conduc la apariția semnelor îmbătrânirii. Resveratorolul este prezent în struguri, în vin, alune, în fructe de pădure precum coacăzele roșii și cele negre, afine și merișoarele, dar numai suplimentele naturale pot asigura o cantitate optimă de rezveratrol pentru a stopa îmbătrânirea.
Produsul Resveratrol synergy ®200 de la Secom® conține resveratrol și alți antioxidanți precum vitamina C, cuercitină și extract de ceai verde, cu puternic efect antiaging și de protecție a sistemului cardiovascular. Din acest motiv, Resveratrol synergy® 200 este indicat și în tratamentul complementar al afecțiunilor circulatorii și cardiace. Produsul ajunge până la 60 de zile de administrare.