joi, 20 octombrie 2011

LAPTISOR DE MATCA

Parul, la fel ca si pielea, are nevoie de o ingrijire speciala iar cercetatorii au incercat mereu sa vina cu produse inovatoare si ingredient natural care sa-l mentina stralucirea si aspectul sanatos.

Unul dintre ingredientele care fac minuni pentru organism este laptisorul de matca. Iata care sunt secretele lui:

• este considerat a unul dintre cele mai eficiente intaritoare ale organismului, avand proprietati revigorante si tonifiante si ajutand la prevenirea aparitiei oboselii si la cresterea performantei si rezistentei organismulu.

• este des folosit in terapiile cosmetice, avand proprietati de reintinerire a pielii si a tenului.

• contine substante proteice, lipide, glucide si vitamine, care influenteaza circulatia sangelui in piele, mentin apa in tesuturi, regenereaza celulele pielii, dau elasticitate pielii si atenueaza ridurile.

• este secretia glandelor salivare ale albinelor lucratoare, pe care acestea o depun in stup, ea constituind exclusiv hrana albinei regina. Datorita bogatiei laptisorului de matca in vitamine, proteine, minerale si aminoacizi, regina albina traieste in medie 6 ani, pe cand albinele lucratoare au o durata de viata de numai 5-10 saptamani.

Datorita proprietatilor sale, laptisorul de matca este folosit si in produse pentru ingrijirea corporala, inclusiv in vopsele pentru par precum Intensive Color Crème Honey Colors de la Palette.

Un alt ingredient inovator folosit in vopselele pentru par sunt capsunile. Vopselele pe baza de extract de capsune coloreaza parul si in acelasi timp ii ofera stralucire si un miros delicios. Si sampoanele pe baza de capsune, precum cele de la Energy, sunt folosite pentru a oferi stralucire parului. Aceste fructe sunt intens nutritive si au o multime de beneficii pentru sanatate, sunt o excelenta sursa de fibre, vitamina C si magneziu si datorita inaltei puteri de antioxidare, sunt considerate un aliment cu adevarat sanatos.